Optrekkend vocht in de muren kan voor veel irritatie zorgen. Daarnaast tast het op den duur de muur aan, trekt het ongedierte en schimmels aan en is het gewoon ontsierlijk. Het is dus raadzaam om optrekkend vocht te bestrijden. Bij ABC ADAMAS hebben ze de perfecte oplossing om vocht in de muur te behandelen: Vochtstop.

Vochtstop is namelijk een silane/siloxane cream die in een vochtige muur of een muur met optrekkend vocht ge├»njecteerd wordt. De cream gaat vervolgens aan de slag om het vocht in de muur te behandelen. Hoeveel Vochtstop precies nodig is, is afhankelijk van de muurdikte en aantal vierkante meters. Meer informatie : Bel of mail ons.

De buitenmuren van uw woning of gebouw hebben het vaak zwaar te verduren.
Ze worden blootgesteld aan allerhande invloeden van buitenaf zoals harde wind, regen, temperatuursverschillen en luchtverontreiniging. De muren kunnen na verloop van tijd zichtbaar aangetast worden door deze factoren.   

Bescherm uw gevel daarom tegen deze invloeden door ze te impregneren en waterafstotend te maken. Hiermee beschermt u de gevel tegen slagregen en agressieve luchtverontreiniging. Ook voorkomt het uitbloei, vorstschade, schimmel-en mosgroei.

Vragen over optrekkend vocht bestrijden of vochtige muren behandelen?  Neem dan gerust contact met ons op. We helpen/adviseren u graag.