Klant reviews 

Hieronder kun je je mening kwijt over Zuidgevelonderhoud. Laat een review achter om een beoordeling te schrijven.

 

Laat reactieformulier zien
Fam. Bosch
Door een huis in onze wijk dat onder handen werd genomen door Zuidgevelonderh oud werden wij geattendeerd op dit bedrijf. Na oriëntatie op hun website besloot ik offerte aan te vragen. Al snel kreeg ik een reactie van Will Curfs voor een oriënterend gesprek. Ook de offerte volgde snel. De prijs en voorwaarden waren beter als bij een concurrent maar ook de startdatum was heel bepalend voor onze keuze. Nog geen 6 weken na ons 1e contact stonden de steigerbouwers voor onze deur. Het team van Zuidgevel kwam iedere dag stipt om 8 uur en werkten hard door. Aan het eind van de dag werd alle puin netjes opgeruimd en door hen afgevoerd. De mannen waren vriendelijk, joviaal maar heel correct en alle afspraken werden keurig nagekomen. Voor het stralen werden ramen en deuren netjes afgeplakt om schade te voorkomen. Wij waren zeer verrast door de helderrode kleur van de stenen na het stralen. Ook het voegwerk is veel beter gedaan dan het ooit was. Kortom we zijn dik tevreden over het werk dat Zuid
Robert Göttgens
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Zuid Gevelonderhoud voor ons uitgevoerd heeft. In het begin waren de oriënterende gesprekken en adviezen van dhr. Will Curfs m.b.t. de renovatie van de gevels voor ons zeer leerzaam en hebben ons zeker geholpen de juiste beslissingen te nemen. De afgesproken werkzaamheden - gevels reinigen, voegen uitkappen en opnieuw voegen, gevels deels geverfd - zijn uitstekend uitgevoerd en het resultaat mag er wezen. Ook prijstechnisch kunnen wij dit bedrijf zonder meer aanbevelen. De beste klanten zijn tevreden klanten, Zuid Gevelonderhoud, dat is jullie gelukt!
Rybakowski
Gevelreiniging, uitkappen voegen, nieuw voegen en impregneren. Prima werk gemaakt en alles schoon opgeleverd. Dit bedrijf aan te raden.
Wil Vergoossen
Geweldig bedrijf. Dhr. Wil Curfs gaf ons hele goede voorlichting en adviezen. Werknemers waren zeer vriendelijk en zeer actief. Een leuk team, waar ook mee gelachen kon worden. Alle rotzooi werd meegenomen, werkterrein iedere keer netjes achtergelaten. Alle voegen van het huis , garage en achtermuur uitgekapt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd . Ook zijn er nieuwe vensterbanken geplaatst. Resultaat: geweldig. Geweldig bedrijf en hard werkende medewerkers
John
Wij hebben de achtergevel laten stralen en het resultaat is prachtig geworden , heel netjes gevoegd en tevens laten impregneren. De gevel is als nieuw. Dit bedrijf is echt een aanrader en niet duur, hele fijne communicatie met Will en afspraken worden netjes nagekomen. Zij verdienen een dikke 10!
v Laren
Top. Bij de bezichtiging was Wil duidelijk en kwam met goede adviezen. De manschappen waren vriendelijk en werkten zeer netjes. Na het stralen zag het huis er heel anders maar supermooi uit, de voeg werd uiteindelijk gebroken wit nadat er een paar proef voegen gezet waren. Het werk ziet er strak en mooi uit. Wil kwam afspraken goed na, dit na onderling overleg. Bedankt voor het top werk
Guido Delahaije
Alle afspraken vanaf eerste contact tot en met oplevering zijn perfect nagekomen door Wil en zijn mannen. Wil heeft ons tussentijds ook goed op de hoogte gehouden van de planning. Het resultaat is daarnaast helemaal TOP. Alsof we een nieuw huis hebben. Bedankt en een echte aanrader.
Richard Blezer
Nog nooit hebben wij zo'n positieve feedback gehad als op het reinigen van de gevel door Zuidgevelreinig ing. Niet alleen heeft de gevel weer een mooie frisse kleur, ook de kwaliteit van het voegwerk is veel beter als er voorheen in zat. En dat voor twee derde van de prijs van de concurrenten ! RESPECT.